divendres, 27 de gener del 2012

Patrimoni Històric i Turisme - Balanç dels primers sis mesos del nou equip de govern


Fa uns dies i mitjançant la seva pàgina de Facebook, l'Ajuntament d'Alcarràs, ens facilitava un document pdf amb un balanç dels primers sis mesos del nou equip de govern. El document el podeu veure aquí: Feina feta en els primers sis mesos de govern de progrés.

Aquí volem destacar el que fa referència al patrimoni històric i cultural de la nostra vila:
  • Projecte de restauració dels estris agrícoles cedits pel Sr. Claudio Gòdia en col·laboració amb la Cooperativa Fruits de Ponent, que oferirà l'espai per poder dur a terme els cursos de restauració (que s'iniciaran al febrer).
  • Creació d'una fundació, juntament amb la Cooperativa Fruits de Ponent, amb l'objectiu de tenir un espai on poder exposar i estudiar els estris agrícoles esmentats.
  • Desenvolupament del programa de rutes patrimonials: senyalització i retolació dels espais més emblemàtics del nostre municipi.
  • Promoció dels espais patrimonials (per exemple: restes arqueològiques de la Plaça Nova amb l'organització d'exposicions puntuals).
  • Contactes amb la Delegació de Benestar i Família per tal d'aconseguir la cessió a l'Ajuntament de la Casa l'Hereu.
  • Projecte de reconstrucció de la Casa de Montagut, re-coneguda per la Generalitat com a Bé d'Interès Històric i Cultural.

Des del bloc, us animem a que, si hi teniu interès, us anoteu als cursos de restauració. Podeu demanar més informació a l'Ajuntament d'Alcarràs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada